Terapi

Här jobbar jag utifrån ett nytänk som innebär att vi tillsammans lägger upp hur terapin kommer att se ut utifrån inledande samtal med kontrakt skrivning. Att jag väljer att kalla det terapi är för att jag har utbildningen certifierad samtalsterapeut och genom att ha med mig de olika modellerna som jag fått genom utbildningar och livserfarenhet så använder jag ett aktivt lyssnande och igenkänning för att kunna ge er som klient de bästa förutsättningar för en process som vi tillsammans ska jobba med.

Vi kommer att jobba utifrån det egna ansvaret, vilket innebär att jag som terapeut inte kan bota dig eller ha lösningarna, utan det besitter du själv. Mitt jobb är att ge de verktyg, den vägledning som behövs och med min kunskap och erfarenhet hjälpa er som klient i jobbet med sig själv.

Par och relationsterapi

Här får klienterna/klienten terapi i sin situation och utifrån de behov och önskningar som finns. Här kan par tillsammans komma samt var för sig eller helt på egen hand, det är upp till klienten/klienterna att tillsammans med terapeuten göra en plan för samtalen utifrån den proffession och de tjänster som finns att tillgå. Även här är det helt ok att kanske inte veta varför man behöver komma, men att vi tillsammans tar reda på även detta för att sedan gå vidare i processen.

Gruppterapi/konflikthantering

Under en heldagar får gruppen tillsammans med terapeuten nya verktyg och möjligheten till att skapa en bättre och mer fungerande arbetsmiljö, utvecklas som grupp och få möjligheten att ta sig framåt i sina mål.

Familjeterapi

Med hjälp av terapeuten så får familjen titta på struktur och allt som en familj innehåller. Få nya verktyg och sätt att enas som familj och ta sig framåt.


Prislista: Terapi

Konsultation / Kartläggning60 min750kr
Konsultation / Kartläggning120 min1.150kr
Konsultation / Kartläggning180 min1.750kr
Samtalsterapi60 min850kr
Samtalsterapi120 min1.750kr
Parterapi60 min950kr
Parterapi120 min1.950kr
Gruppterapi 8 tillfällen
Gruppterapi på angivet tema inkl. fika
120 min1.050kr
Gruppterapi 12 tillfällen
Gruppterapi på angivet tema inkl. fika
120 min1.450kr

* Alla priser är inklusive moms.