Om

Drömmen om något större

Jag valde att hitta modet till att förverkliga en av mina stora livsdrömmar och därifrån formades detta företag.När vi växer upp har vi drömmar och mål, men för mig dog de tidigt och jag valde att se livet som en kamp och med en självbild som var dålig. Det resulterade i många år av destruktivt beteendemönster, följt med många år av att jobba med mig själv. För mig fanns det inga fler alternativ än att välja mellan att låta livet förgöra mig eller att börja att använda min livshistoria till att hjälpa andra och nästa steg i det är det du kan ta del av här.

Så vart föddes denna ide´? Min egen livsresa gav mig insikter och bilden av att vi kan göra något och inte bara lita på det som redan finns. Jag kunde både känna och se ett växande behov av att människor behöver få hjälp, ibland fast de inte ens vet om det själva. Ur mina föreläsningar och den enorma respons på dom föddes också min egen modell och jag tror på den mer än något annat. Att få hjälp hela vägen och bygga en stadigare grund, oavsett varför är inget vi gör fullt ut idag och vi har tagit bort det egna ansvaret hos människor, det vill jag ta tillbaks.

Jag har utbildat mig, gått själv i terapi av olika slag under många år samt samlat både frivillig och ofrivillig livserfarenhet ända från livets början fram till i dag, som gör att jag med trygghet kan dela med mig av min kunskap, erfarenhet och det hopp jag själv har hittat. Genom att förverkliga min livsdröm kan jag också hjälpa andra, för det är genom att jobba med oss själva som vi skapar en bättre hälsa för alla, för vi kan inte behålla något vi inte ger bort. Om jag kan göra skillnad i en persons liv, är hela min livsresa värd det.

Vi har fantastiska möjligheter att göra skillnad i andras liv. Vi kan inte göra mirakel men vi kan så ett frö och ge bort verktyg och visdom, som gör att någon annan får en chans att förändra och förbättra. Om vi kan hjälpa människor att börja jobba med sig själva och ta eget ansvar, så har vi stora personliga och ännu större samhällsvinter i det.