Förklaring till mina öppettider

Till er som kanske undrar över öppettiderna på min bokningssida http://www.timecenter.se/egohalsa
Jag har min mottagning på sidan om och har haft det sedan starten. Förutom mitt företag så har jag ett vanligt heltidsjobb där jag numera har nattjänst. Detta gör att jag anpassar mina bokningstider efter detta och ibland när jag inte har någon bokning under en specifik dag så tackar jag ibland också ja till extrapass på mitt vanliga jobb. Vad jag jobbar med till vardags outar jag inte på nätet, utan vill hålla privat. Dock så är det dags att ni får veta anledningen till att öppettider ser ut som de gör.
Som det ser ut så kommer jag fortsätta med att jobba heltid också då jag trivs med mitt vanliga jobb lika mycket som mitt eget, vad framtiden ger kan ingen säga men då jag älskar att jobba med det jag gör på både jobbet som mottagningen så är det sunt för mig och gynnar även mina egna kunder, även om det kan låta konstigt. Det är för att jag brinner för mina yrken och det jag gör och det är så det ska vara om jag ska göra ett bra jobb.

Mvh
Madiore