Olika erbjudanden/nystartspriser

Under detta första år kommer jag att ha nystarts priser, vilket innebär att vi reserverar för ev. prisändringar efter år ett. Under detta år kommer vi också att lansera en del nyheter, erbjudanden samt olika events mm. Håll utkik efter detta, välkommen till Egohälsa!

Kostnadsfri konsultation

Som erbjudande vid nyöppning erbjuder jag under en tid alla nya kunder/klienter en gratis konsultation på 30 min där vi får mötas, titta på behov och möjligheter utifrån er själva, samt vad min verksamhet erbjuder. Här får ni själva välja att boka in en träff på plats eller via vår webbkanal Zoom. Endast en konsultation per person.

Paketerbjudande

För dig som känner att du vill skapa en kontinuitet i vår kontakt samt har hittat en tjänst som passar dina behov erbjuder jag ett paketpris på just den tjänst du valt. Detta kommer att finnas att ta del av på vår boknings sida.

Kunders Behov

Här får vi träna på att ta eget ansvar, vilket betyder att du som klient/kund hos mig själv får berätta om du har särskilda behov, allergier, känslighet osv, som kan påverka ditt besök eller kontakt här. Utifrån detta så ska jag göra det bästa jag kan för att bemöta allas behov och önskningar så långt det går.

Coachning

Specialpris för certifieringstimmar.
För att bli Certifierad ska jag coacha par i20 tim, familj i 15 tim och en grupp i 25 tim, du redovisa dessa timmar med namn, antal coachingar samt datum och därför erbjuder jag detta till specialpris:

Parcoachning 60 min550kr
Familjecoachning60 min550kr
Gruppcoachning / konflikthantering480 min2.500kr

Stödgrupp/pilotgrupp

För att kicka igång de grupper som kommer att vara, så erbjuder jag 10 personer att få starta en sk. pilotgrupp till ett förmånligt pris. I detta kommer då att ingå en mer utförlig skriftlig utvärdering i slutet för att vi tillsammans kunna forma dessa grupper till något bra för alla och för att grupperna skall bli hållbara, trygga och fortsätta vara stödgrupp även efter den första terminen.

De pilotgrupper jag ämnar starta först är:

  • Vi som har levt eller lever i en destruktiv relation för endbart kvinnor
    7/1 2020 18.30 – 20.30
  • Medberoendegrupp, blandad
    8/1 2020 18.30 – 20.30
  • Anhöriggrupp till personer med NPF/sjukdom/psykisk ohälsa, blandad grupp
    9/1 2020 18.30 – 20.30

Bokning till dessa grupper sker via vårt bokningssystem och startdatum kan komma att ändras beroende på antal bokade mm.