Att värdera sig själv

Det här med att våga kasta sig in en bransch som är svår att lyckas i och där konkurrensen b l a består av kostnadsfria eller subventionerande alternativ, det kan verka helt galet.
För mig är det en livsdröm och den jag är. Jag har hjälpt andra på olika vis hela mitt liv, många år utan att sätta ett värde på mig själv. Idag vet jag att jag är bra på det jag gör och känner mig trygg med det jag kan erbjuda, för jag är inte perfekt och inte bäst, jag endast vet att det jag gör har gett resultat. Det går inte att få referenser av alla man hjälpt efter vägen och det går inte att övertyga människor att just mitt sätt fungerar, för det är inte jag som ska göra jobbet, utan endast vara ett verktyg, ett stöd och en hjälp.
Jag känner mig trygg med att nu i stället ta betalt för att hjälpa människor och motiveringen är att jag har äntligen satt ett värde på mig själv, min kunskap och min erfarenhet. Det tillsammans med att jag satt humana priser, vill ge kvalitet på det jag gör och att de som behöver hjälp också får en till motivation till att börja göra något för sin egen skull, gör att jag vågar satsa.
Kanske jag får kämpa hårt för att lyckas, att få kunder/klienter och få min verksamhet att gå runt och det är något jag gärna gör, för jag tror verkligen på det här och är inte rädd för att våga idag.
För mig är det här den jag är och den passion i livet som jag lärt mig att använda på rätt sätt. Att använda min historia och mitt liv för att hjälpa andra, det finns ingen skam i att ta betalt för kompetens, bara skam i att inte dela det jag själv har fått.
Hos mig får du mycket för pengarna och investera i sig själv ger den bästa avkastningen i livet.
Jag kan aldrig garantera att just du blir hjälpt, jag kan endast erbjuda de tjänster jag har och tillsammans med dig jobba för att nå dit du önskar.